fad's FotoPage

By: fad manaf

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 19-Jun-2007 16:09 Email | Share | | Bookmark
figure 8ight - music+fashion mash

kadyr ayat manis
ag:lala lalalala lala
noh: lololo lolo lolloo
View all 47 photos...
16 jun 2007
tempat: Main Gallery, tingkat 2,Annexe Pasar Seni,Pasar Seni, Kuala Lumpur


gambar-gambar ni aku snap random je,tengok la, mana tau muka engkorang ada dalam ni ke.aku selamber je snap.



Saturday, 26-May-2007 02:29 Email | Share | | Bookmark
new fotopage updated!!

aku dah buat photo blog yang lagi satu.- http://fadphotography.fotopages.com. yang ni khas untuk aku nya portfolio pasal kerja (weddings,portraitures etc).mungkin yang ni lebih serius daripada fadkandid.fotopages.com
so, hope u guys enjoy the photos.

thx,
fad,




Friday, 18-May-2007 12:53 Email | Share | | Bookmark
beetle, light up and smoke

I'm back! setelah sekian lama tak upload gambar baru,bukan malas tapi takde gambar yg menarik untuk dikongsi bersama.Minggu lepas, aku balik kampung di ipoh melawat nenek.sepanjang 4 hari kat ipoh, aku dibawa berjalan oleh sepupu aku, irwan bersama konco2 nya.



gambar atas: irwan sedang mencuci kerera

gambar ni amik masa kat ipoh.dlm kereta lama beetle volks wagon sepupu.
kereta lama ni mmg best.dah lama nak amik gmbr ngan kereta klasik






Thursday, 19-Apr-2007 03:27 Email | Share | | Bookmark
Lancome2007 & Firdaus

ada 2 entry yg aku satukan.sbb tak nak buat entry baru.



Quote:
smlm aku jalan-jalan kat klcc selepas jumpe kawan.aku lalu kat concourse ada booth barangan make up lancome.so aku saja shoot pakai 50mm.ini lah hasil.




Quote:
ni firdaus,5thn.aku jumpa dia masa buat wedding job kat ss19,subang.hensem.anak saudara marini.


Sunday, 15-Apr-2007 06:02 Email | Share | | Bookmark
Rantai acoustic Nite - little Havana, Kuala Lumpur

keramaian
tokey rantai
kapell niiii.sorokkkkk
View all 25 photos...








Quote:
satu gig yang hebat lagi happening yang dibawa oleh rantai art event.nad-u rok bebeh!!
mula jam 8.30. sambutan dari crowd cukup memberansangkan.boleh dikatakan gig ini succes for the 1st time.yeah.

line yg perform ialah couple, brainhead,hujan, zip zieller,mjayzuan and one & only miss fynn gila gempak show dia.lagi satu ialah penampilan istimewa amer munawer dan acap bassist pretty ugly.yg join hujan.

malam yang happening.walaupun kene cover rm15.tp tetap enjoy


p/s:tak banyak gmbr yg diambil.mana yg sempat je.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net